• A është “histori suksesi” menaxhimi i situatës së “Covid-19”?
  • Rudina Hajdari: Nëse nuk gjendet konsensus për ndryshimin e sistemit, nuk e votoj reformën
  • Mungesa e transportit publik pengoi rikthimin e studentëve në auditore
  • Oficeri i Sigurisë në gjimnaze, premtimi i pambajtur edhe pas dy vitesh
  • Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut, në kushte jo të favorshme para 8 qershorit
  • Lleshaj “përgënjeshtron” Kryeministrin për praninë e forcave RENEA në territorin e Teatrit Kombëtar
  • “Venecia” rrëzon qeverinë për paketën “Anti-Shpifje”
  • Shqipëria, i vetmi vend në rajon që nuk raporton të dhëna në Eurostat mbi turizmin
  • Projekti i Parkut Rinia me vlerë 1 miliard lekë dhe mungesa e parkingut të premtuar