• A po shkelen të drejtat e njeriut nën justifikimin e “Covid-19”?
  • Spahia: 40 për qind më shumë vdekje në Shkodër në raport me një vit më parë
  • Veliaj: Presidenti bëri hile, çështja e Teatrit Kombëtar duhej të paraqitej në Gjykatën Administrative
  • Disa politikanë “harruan” masat kundër Covid-19, e vërtetojnë e rrjetet e tyre sociale
  • Lleshaj: Nuk ka shans që të ketë kultivim kanabisi, është çështje e mbyllur
  • Transporti urban i paralizuar në Tiranë. Përse nuk ndjekim dot modelin e Italisë?
  • Braçe: Ujë 24 orë për Çermat, do hiqen pompat, tubacionet dhe depozitat nga banesat
  • Kur hyri Covid-19 në Shqipëri? Shumë teza, asnjë përgjigje
  • Braçe: Tenderat e klasifikuar si “sekret”, nuk janë sekret