• “Shefqet Ndroqi” refuzon të përgjigjet nëse ofrohet shërbim psikologjik për pacientët me “Covid-19”
  • Si po degradon kalaja e Gradishtës, që u premtua se do kthehej në atraksion turistik për Belshin
  • Çfarë ndodhi me premtimin për shtimin e parqeve, këndeve të lojërave dhe sheshet para pallateve në Elbasan?
  • Çfarë u përmirësua në infrastrukturën problematike të lagjeve në Elbasan?
  • Premtimet e papërmbushura për matjen e ndotjes dhe shtimin e hapësirave të gjelbërta në Elbasan
  • Në vend të projekteve, Gjinari dhe Krasta në Elbasan “bashkëjetojnë” me ndotjen dhe degradimin e infrastrukturës
  • Çfarë pësoi besimi te Policia e Shtetit?!
  • Veliaj: Teatrin Kombëtar do ta bëjmë me kredi, jo nga Buxheti i Shtetit
  • Lufta kundër korrupsionit dhe “notat jo kaluese” që penalizojnë Shqipërinë