• Bilanci zhgënjyes i Bashkisë Tiranë, vetëm 52 shtëpi të rindërtura nga 870 të premtuara
  • Premtime vetëm në letër për pikë të përbashkët doganore Maqedoni e Veriut – Shqipëri
  • Dardha dhe Voskopoja në Korçë, “në pritje” të përmbushjes së premtimeve
  • Dezinformimi në Ballkanin Perëndimor “e përbashkëta” e politikës në Shqipëri
  • Busti i Asdrenit, muzeu i rakisë dhe pishina në Korçë, premtimet e pambajtura të bashkisë
  • A u shndërrua Ravoniku në një “lagje” të Korçës siç u premtua në 2015-n?
  • Pallati i sportit dhe stadiumi në Korçë, premtimet e pambajtura dhe të “ricikluara” të kryebashkiakut Filo
  • Në RMV ka nisur aplikimi i testeve të shpejta për Sars-Cov-2, Shqipëria “pret” 2021-in
  • Vonesa, mosrealizime dhe mungesë tranparence me procesin e rindërtimit