• Pastrimi i Gjanicës, problemi që nuk mori kurrë zgjidhje
  • Qendra e Kuqarit mbulohet nga mbetjet, fshati po braktiset dita-ditës
  • Mësimi me turne dhe skenarët që nuk përjashtojnë rikthimin e mësimit online
  • Fieri ende pa Pallat Sporti, rikonstruktohet godina e kompleksit sportiv pas 6 vitesh
  • Çertifikata shqiptare e vaksinës Pfizer dhe Astra Zeneca njihet edhe nga shërbimet publike në shtetet e BE
  • Fier/ Transformimi i Teatrit “Bylis”, premtimi i mbajtur pas 6 vitesh