• 4 javë pas nisjes së mësimit, ende nuk ka mësues ndihmës për klasat e para dhe të dhjeta
  • Banorët e Grizës, Zharrëzës dhe Frashërit “bashkëjetojnë” me ujërat e zeza
  • Vokshi: Qeveria rimbursoi vetëm 40 dollarë për një të sëmurë me Covid-19
  • Lezhë, në pallatin gjysmë të shembur jeta ‘vazhdon normalisht’
  • Veliaj: Do kalojmë në regjim të punës me dy turne për rijetësimin e Piramidës
  • Green pass në vendet e Europës dhe përse Shqipëria nuk mund ta aplikojë një sistem të tillë
  • Nivel i ulët vaksinimesh tek studentët, në Tiranë pati ankesa se s’kishte Pfizer
  • Pastrimi i Gjanicës, problemi që nuk mori kurrë zgjidhje
  • Qendra e Kuqarit mbulohet nga mbetjet, fshati po braktiset dita-ditës