• Çadra e vaksinimit zëvendësohet nga “Fshati i Festave”
  • Ministria e Shëndetësisë konfirmon se studentët nuk mundën të zgjedhin llojin e vaksinës anticovid
  • Artistët e Cirkut: Pas heqjes së çadrës na këshilluan palestrat e shkollave për provat dhe shfaqjet
  • Laçi në “emergjencë” shëndetësore që prej tërmetit të nëntorit 2019
  • Vokshi: Ka mësues që s’duhet ta bëjnë vaksinën, por detyrohen se nuk përballojnë kostot e testit PCR
  • Fier/Ish-stacioni i trenit edhe pas 6 vitesh, shumë larg një terminali modern autobusësh
  • Tiranë, shkolla me ‘teknologji të përparuar vëzhgimi’, nuk ka banjo
  • Klasat kolektive, po penalizojnë arsimimin e mijëra fëmijëve 
  • Kushi: Kemi vendosur 144 oficerë sigurie në shkolla