• Projekti për ndërtimin e Aeroportit të Vlorës “fluturon” për vitin tjetër
  • Veliaj: Brenda shtatorit nisim Terminalin në zonën perëndimore të qytetit
  • Bashkia Tiranë, moskoordinim brenda institucionit për kthim përgjigjeje
  • Albana Vokshi: 133 mijë fëmijë kanë braktisur sistemin shkollor katër vitet e fundit
  • Kumbaro: Kalaja e Gjirokastrës, 6,900 turistë në 2013-ën, 96-mijë në 2018-ën
  • Gjimnazet e vendit pa oficerë sigurie
  • Edi Rama: Nga sot në 150 gjimnaze të vendit do të ketë oficerë sigurie
  • Lulzim Basha: Dekriminalizimi ka larguar plot 333 zyrtarë dhe funksionarë të lartë
  • Edi Rama: Mesatarja e vrasjeve nën 50-të