• Lulzim Basha: Dekriminalizimi ka larguar plot 333 zyrtarë dhe funksionarë të lartë
  • Edi Rama: Mesatarja e vrasjeve nën 50-të
  • Rama: Pagat e mësuesëve dhe mjekëve do të rriten me 40% gjatë 4 viteve të ardhshme
  • Kreu i ISSH: 547 baballarë përfituan nga leja e lindjes gjatë 2017-ës
  • Vox Pop/ Cilësia e ajrit në sheshin Skënderbej
  • Blendi Klosi: 60-mijë shqiptarë shkojnë çdo vit për turizëm në Mal të Zi
  • Dashamir Shehi: Pas ndërtimit të sheshit të ri në Tiranë, ajri është dy herë më i ndotur
  • Turizmi në Shqipëri, sa të besueshme janë shifrat zyrtare për milionat e të huajve
  • Edi Rama: Brenda fillimit të vjeshtës nisim punën për rrugën Orikum – Llogara