• Mbipopullimi i burgjeve, problem ende i pazgjidhur
  • Tregtia me Kosovën, sa “vllazën” jemi kur shesim dhe blejmë
  • Ahmetaj: 2/3 e studentëve nga shkolla profesionale Kamëz tani punësohen
  • Edi Rama: Në vjeshtë nis puna në By-Passin e Fierit
  • Ahmetaj: Në 2013-ën ishin 40 kompani lojërash fati, sot vetëm 20 kompani
  • Edi Rama: Shpifja dënohet me burg në 25 vende të BE-së
  • Jorida Tabaku: 4 vjet pas ardhjes në pushtet të Edi Ramës, pikat e basteve janë katërfishuar
  • Edi Rama: Kemi rritur vetëm dy taksa
  • Xhelal Mziu: Nga 2013-2018 asnjë financim nuk është bërë në Bashkinë Kamëz për institucione arsimore