• Dy rastet kur ushtria ka zbarkuar në mbrojtje të Aeroportit të Rinasit
  • Aeroporti i milionëve të grabitur ndër vite dhe një pikëpyetje e madhe për sigurinë
  • Mitat Tola: Për punë ditësh tabletat do të përdoren gjerësisht në rrugët e vendit
  • Opozita: Sipas raportit të OSBE/ODIHR-it, 20 % e votave janë blerë ose vjedhur në zgjedhjet e 2017-ës
  • Sa të sigurta janë urat në Shqipëri?
  • Edhe sa mund të mbajnë urat në Shqipëri, flasin institucionet dhe ekspertët
  • Lek i ri apo lek i vjetër?
  • FAKTOJE dhe Dita Ndërkombëtare e Verifikimit të Fakteve
  • Autizmi nuk zgjedh, autizmi flet