• FAKTOJE dhe Dita Ndërkombëtare e Verifikimit të Fakteve
  • Autizmi nuk zgjedh, autizmi flet
  • Autizmi nuk zgjedh, autizmi flet
  • Shfrytëzimi abuziv me pyjet rritet edhe pse ka një moratorium në fuqi
  • Premtimi i Veliajt për teknologjine e re në linjat urbane
  • Transporti urban në Tiranë drejt “përsosmërisë”, por në të ardhmen e largët
  • Porti “5 mld dollarësh’’ i Karpenit, projekti gjigand që mbeti thjesht ide
  • Karpeni në pritje të projekteve zhvillimore
  • Shitësit online nuk lëshojnë kupon tatimor