• “Faktoje” udhëtoi në 4 plazhe për të parë sa zbatohen kushtet e sigurisë
  • Sa shpenzohet për 1 ditë në plazhin e Velipojës?
  • A iu mjaftojnë 20-mijë lekë të reja dy të rinjve për një fundjavë në jug?
  • Gënjeshtrat radhazi të Ulsi Manjas për funksionimin e Gjykatës Kushtetuese 
  • Orikum/ Turistët notojnë në ujëra të zeza, impianti ekziston por nuk është funksional
  • Himarë, dështon projekti i ndarjes së mbetjeve që në burim
  • Rikonstruktimi i piramidës, gënjeshtër e vazhdueshme e kryebashkiakut të Tiranës
  • Rindërtimi i Kopshtit Zoologjik, premtim i pambajtur i Veliajt
  • Konstituimi në bashkitë e opozitës, kryetarët në ikje ‘urtë dhe butë’