• Kryebashkiaku i Shkodrës, shtëpi qindramilonëshe në Tiranë, dhuratë nga familja dhe fisi
  • Kryebashkiaku i Gjirokastrës, mjeku që jeton në mirëqënie e ka makinë luksi
  • Dështimi i KQZ me transmetimin e të dhënave të 30 qershorit ka një shpjegim
  • Rrugët kombëtare të ndriçuara, premtim i pambajtur
  • Safet Gjici, biznesmeni miliarder që do të drejtojë Kukësin
  • Kryebashkiaku i ri i Beratit me karrierë në administratë dhe dy shtëpi dhuratë nga prindërit
  • Sotiraq Filo kryebashkiaku me pagën në rritje dhe pakësim të kursimeve
  • Dogana e përbashkët mes Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, premtim mbetur tryezave të diskutimit
  • Kryebashkiakja e Durrësit jeton me rrogën e shtetit dhe qiradhënie