• Rama: Pagat për mësuesit e shkollës fillore janë rritur me 10%
  • Ministria e Turizmit dhe Mjedisit dhe drejtoria në varësi nuk njeh ligjin për “Të drejtën e informimit”
  • Manastirliu: Skema e bonusit 100-mijë lekë për mjekët që shkojnë në rrethe funksionoi
  • Ahmetaj: 260 mijë vende të reja pune janë hapur në mandatin e parë të qeverisë Rama
  • Hapja e rezervuarëve ndikoi në përmbytjet e dhjetorit?
  • Policia Rrugore: Radarët automatikë në gjendje pune
  • Si gjithmonë Ministria e Arsimit vonon në përgjigje
  • VOX POP/ A mendoni se në median shqiptare ka lajme të pavërteta?
  • Gjiknuri: Ujësjellësi i Lezhës garanton 24-orë ujë në ditë