BallinavideoPunimet për Unazën e Madhe mbajnë 'peng' disa akse rrugore, kaos në trafik

Punimet për Unazën e Madhe mbajnë ‘peng’ disa akse rrugore, kaos në trafik

Trafiku kaotik në Zonën e Brrylit në Tiranë, veçanërisht në ditët me shi, mund të ishte lehtësuar nëse do të ishte hapur segmenti i premtuar në Unazën e Madhe. Ka dy muaj që ka skaduar afati i vendosur nga ministrja Belinda Balluku për përfundimin e punimeve Loti 3 i Unazës Lindore kalon në zonën e Shkozës , ‘Ali Demit’ dhe Kodrës së Priftit. Objekti ka një gjatësi të përgjithshme rreth 3,3 km dhe nga verifikimi i Faktojes rezulton se rruga jo vetëm nuk është hapur, por punimet vazhdojnë ende dhe nuk dihet se kur do të përfundojnë.

Të fundit

Më të lexuarat

spot_img