• Gënjeshtrat radhazi të Ulsi Manjas për funksionimin e Gjykatës Kushtetuese 
  • Orikum/ Turistët notojnë në ujëra të zeza, impianti ekziston por nuk është funksional
  • Himarë, dështon projekti i ndarjes së mbetjeve që në burim
  • Rikonstruktimi i piramidës, gënjeshtër e vazhdueshme e kryebashkiakut të Tiranës
  • Rindërtimi i Kopshtit Zoologjik, premtim i pambajtur i Veliajt
  • Konstituimi në bashkitë e opozitës, kryetarët në ikje ‘urtë dhe butë’
  • Askush nuk ndaloi makinën, çmimi i naftës “rend i qetë” drejt shtrenjtimit
  • Kryebashkiaku i Lezhës, Pjerin Ndreu dhjetëra mijë euro borxhe e kredi
  • Kryebashkiaku i Shkodrës, shtëpi qindramilonëshe në Tiranë, dhuratë nga familja dhe fisi