Vlore

  • Si duket Vlora dhe Gjirokastra pas masave për COVID-19
  • 8 premtimet madhore për Vlorën që “i mori era”
  • Konvikte të reja me “Paktin për universitetin”, Shahini shkel premtimin
  • Gjiknuri: TEC-i i Vlorës shpenzon afro 1,7 milionë dollarë në vit
  • TEC-i i Vlorës, jofunksional por shpenzon miliona euro në vit