Shqiperia

  • Shqipëria vijon të jetë vendi me më pak investime për shëndetësinë në Rajon
  • Si po shkon hapja nga COVID-19/ Shqipëria dhe vendet rreth nesh
  • Afron sezoni turistik, shëtitorja e Sarandës ende kantier
  • Edmond Spaho: Jemi vendi me më shumë azilantë në Europë, me perjashtim të Sirisë
  • Korrupsioni “skuq” rajonin në hartë, Shqipëria kryeson regresin
  • Tabaku: Kemi çmimin më të lartë të naftës në rajon
  • Ardi Veliu: Kërkesat për azil krahasuar me 6-mujorin e parë të 2017-ës janë përgjysmuar