Policia e Shtetit

  • Auditorët janë mbyllur nga covidi, por studentët ‘i gjen’ në fushatë
  • Çfarë pësoi besimi te Policia e Shtetit?!
  • Qytetarët dhe politikanët, gjobitje me dy standarde kur shkelin Aktin Normativ për mbajtjen e maskave
  • Shifrat e aksidenteve përballë zotimit të qeverisë për “Vitin e Sigurisë Rrugore”
  • Rritje e ndjeshme e kultivimit të kanabisit në katër vitet e fundit
  • A po shkelen të drejtat e njeriut nën justifikimin e “Covid-19”?
  • Disa politikanë “harruan” masat kundër Covid-19, e vërtetojnë e rrjetet e tyre sociale
  • Koronavirusi uli ndjeshëm kriminalitetin në mars
  • Rama: Policia e Shtetit është shumë herë më e mirëpaguar se ç’ishte dje