Policia e Shtetit

  • Dekadën e fundit, dhuna në familje u rrit mesatarisht me 500 raste çdo vit
  • Makinat e blinduara në Shqipëri dhe numri i lartë që mund të paralajmërojë për situatën e sigurisë
  • Mitat Tola: Për punë ditësh tabletat do të përdoren gjerësisht në rrugët e vendit
  • Shqipëria dhe biçikletat, mes (mos) përpjekjeve për infrastrukturë dhe fataliteteve  
  • Xhafaj: 2017-a, me numrin më të ulët të vrasjeve në 27 vite