pandemia

  • Mësimi i kombinuar po rezulton jo produktiv në Shqipëri, edhe Italia kundër mësimit në distancë
  • Qytetarët dhe politikanët, gjobitje me dy standarde kur shkelin Aktin Normativ për mbajtjen e maskave
  • A po i shtrin efektet pandemia edhe tek ndërtimi i rrugëve?
  • A po respektohet protokolli anti-Covid në autobusët e transportit publik në Tiranë?
  • A mund të “fajësohet” pandemia për mungesën e ndihmës për të prekurit nga tërmetet në Korçë
  • Si po tkurren bizneset buzë detit Jon nga kriza e COVID-19
  • Përditësimi i shifrave të Tatimeve kalon nga Facebook-u i kryeministrit Rama
  • Premtimet i bëri qeveria, ndihmën ua dha Zoti
  • 45 ditë pas shpalljes, ka ende persona që presin pagën e parë të luftës