fier

  • Lumi Gjanica, krimi mjedisor pa ndëshkim
  • Terminali “modern” i autobuzëve në Fier, premtim i pambajtur
  • Dështoi premtimi për pastrimin e Gjanicës, kompanitë e naftës vijojnë të ndotin lumin
  • Semani dhe Darëzeza, plazhet e “harruara” nga pushteti
  • Ish-Azotiku dhe Rafineria e Naftës në Fier, “vatrat e nxehta” ku ndotja kryhet me leje mjedisore
  • Turizmi në Fier i kushtëzuar nga infrastruktura rrugore
  • Subashi, në dy mandate të njëjtat premtime të pambajtura
  • Protesta në kohë pandemie
  • Helmimi i nxënësve në Fier, ende paqartësi për shkaqet, paniku mbetet i pranishëm