Edi Rama

  • 7 premtimet për By Passin e Fierit, përurimi 5 vjet me vonesë
  • Shqipëria, vendi me më pak investime në arsim në rajon
  • Huaja 650 milionë euro, për qeverinë një sukses, për ekspertët me pasoja
  • Paketë e tretë apo plan rimëkëmbjeje, ekspertët tregojnë argumentat
  • Balla: Qeveria është duke konsultuar dhe konceptuar një paketë të tretë ekonomike
  • A është “histori suksesi” menaxhimi i situatës së “Covid-19”?
  • “Saga” e paketës së zgjeruar, mijëra individë s’e kanë marrë ende pagesën 40 mijë lekë
  • Çfarë ndodhi me rihapjen e premtuar të kufijve tokësorë më 1 qershor?
  • Kryeministri Rama: Deri në fund të muajit do kemi strategjinë e re për transportin publik