covid

  • Në Ballkan ka ankesa për numrin e ulët të testimeve për COVID-19  
  • COVID-19/ Shifrat e Italisë dhe ato të Shqipërisë
  • COVID-19 ul më tej parashikimin për rritjen ekonomike
  • Koronavirusi dhe shifrat e Ballkanit në raport me botën