covid

  • Qendra Shëndetësore në Urën Vajgurore, rikonstruksion në mes të pandemisë dhe mjete mbrojtëse me kursim
  • Shqipëria, as gjysmën e testeve të Maqedonisë në ditë
  • Testi për COVID-19 në Shqipëri, më i shtrenjtë se në rajon
  • Pandemia bllokoi shitjen e gjësë së gjallë në Shqipëri por jo importin
  • Mungesa e transparencës, virusi i ri që ushqen teoritë konspirative
  • Si po shkon hapja nga COVID-19/ Shqipëria dhe vendet rreth nesh
  • Sa herë “u shpik” vaksina e COVID-19 sipas mediave shqiptare
  • Bilanci i COVID-19 një muaj pas shfaqjes në Shqipëri
  • COVID-19/ Ku ndryshon kurba e Shqipërisë me të Italisë dhe Kinës