Armando Subashi

  • Lumi Gjanica, krimi mjedisor pa ndëshkim
  • Kush i ndëshkon politikanët që shkelin rregullat anti-Covid?
  • Pylli në Seman, mes kërcënimit të zjarreve dhe ndotjes
  • Lumi Gjanica dhe “fasadat” që nuk e fshehin dot ndotjen
  • Inceneratori i Fierit ndërtohet pa leje mjedisore, banorët çojnë çështjen në gjykatë