• Konferenca e Parë Ndërqeveritare, kornizat negociuese dhe shanset e zbehura të Shqipërisë për anëtarësim
  • “Shefqet Ndroqi” pa psikologë edhe pas vetëflijimit të tre pacientëve me Covid-19
  • Testet e shpejta për Covid-19, deklarata në kronologji, por pa rezultate konkrete
  • Efekti “Copycat” dhe raportimi i vetëflijimeve të pacientëve të infektuar nga Sars-Cov-2
  • Projekti Milot-Fier, fituesi nuk është shpallur pas skadimit të 2 afateve
  • Veliaj: Përpara fundit të tetorit ose fillimit të nëntorit bulevardi “Zogu i Parë” do të hapet
  • Tritan Shehu: Shqipëria, i vetmi vend në Europë ku kanë ndodhur vetëvrasje në spital të pacientëve me koronavirus
  • Pusteci, mes prapambetjes nga mungesa e investimeve në infrastrukturë
  • Ujë i pijshëm dhe kanalizimet, problemet që nuk marrin zgjidhje prej më shumë se 3 dekadash në Pustec