• Afatet e shkelura për rindërtimin e shkollave në Krujë
  • “Gardh me tela”në korridorin Ballkanik, mbi 12 mijë emigrantët të paligjshëm në Shqipëri dhe në Maqedoninë e Veriut
  • Kur do të jetë dimri i fundit në çadra për banorët e Thumanës?
  • 1 vjetori i tërmetit, Kurbini bashkëjeton me gërmadhat dhe premtimet e shkelura për rindërtim
  • Manastirliu: Kemi ende kapacitete të lira…
  • Kurora e gjelbër e Kurbinit shndërrohet në “kurorë mbetjesh”
  • A duhet “fajësuar” Maqedonia e Veriut se penalizoi Shqipërinë për negociatat me BE-në?
  • Pandemia dhe biznesi i kanabisit në Shqipëri
  • Lleshaj: Gjatë 2020-s është asgjësuar më shumë kanabis se në vitin 2019