• Sa efekt jep metoda e trajtimit me plazmë kundër COVID-19 në Shqipëri?
  • Pandemia dhe rindërtimi, sa i qëndron kryeministri Rama premtimeve?
  • Shkelen sërish afatet e kryeministrit Rama, asnjë nga 143 shkollat e dëmtuara nuk është gati
  • Fillimi i vitit shkollor i qartë për vendet e rajonit, Shqipëria ende në pritje
  • Në kërkim të shifrave dhe transparencës për stafin mjekësor të prekur nga COVID-19
  • Mësimi online gjatë pandemisë, në Elbasan vetëm 3 nxënës romë morën smartphone
  • Kur do nisë puna për 3000 banesat individuale?
  • 20 pyetjet pa përgjigje për Ministrinë e Rindërtimit
  • Si po tkurren bizneset buzë detit Jon nga kriza e COVID-19