• Premtimet e kryeministrit Rama për rindërtimin e shkollave, “rezultati” 9 me 1
  • Tre të pavërteta të përsëritura (dhe një devijim) nga kryeministri Rama 
  • Kryeministri Rama “demonstroi” si shkelen rregullat e saposhpallura nga Komiteti i Ekspertëve
  • “Çelësat në dorë” për 250 shtëpitë brenda tetorit, premtimi i shkelur i ministrit Ahmetaj
  • Hapja e themeleve tek lagjia “5 Maji” po zvarritet, ende nuk janë pastruar inertet
  • Të pastrehët e Kombinatit ende nuk dinë kur do shemben pallatet e vjetra
  • Kur do hidhen themelet e pallateve në 10 bashkitë e goditura nga tërmeti i 26 nëntorit?
  • “Rindërtimi” promovon transparencën, por praktikon mosbindjen ndaj ligjit për të drejtën e informimit
  • Arsimi dhe Rindërtimi, ‘ping pong’ dhe refuzim me kërkesat për informacion për shkollat e dëmtuara nga tërmeti