• Edhe në Bubq rindërtimi bëhet sagë premtimesh të pambajtura
  • Rindërtimi në Fushë-Krujë kthehet në “stafetë” afatesh të zvarritura
  • Gjyqi për faturat, organizatat e lirisë së shprehjes dhe të drejtave të njeriut përgëzojnë precedentin pozitiv të vendosur nga Faktoje
  • Në Thumanë të prekurit me Covid rrezikohen nga jetesa në çadra, bonusi përdoret për ushqim e ilaçe
  • Furnizimi me energji elektrike në Torovicë varet nga “tekat” e motit, për shkak të rrjetit të amortizuar
  • Lezha me rrugët skandaloze nëpër lagje pret të “ridizenjohet” në vitin 2021
  • Ndreu premtoi rindërtimin e dy pallateve në Lezhë, por njëri ende nuk është shembur
  • (Pa)Barazia gjinore, gruaja e penalizuar në tregun e punës
  • A u ngritën qendrat komunitare në Shkodër, sipas premtimit të kryetares Ademi?