• Kërkesat për transparencën e rindërtimit, kthehen në ping-pong delegimesh mes institucioneve përgjegjëse
  • Ftesa “sekrete” për delegacionin shqiptar në Dubai
  • Dy standardet e ndërtimit për spitalin e Laçit dhe të Fierit
  • Rindërtimi i shkollave nga BE dhe UNDP, standard tjetër transparence
  • Ku ka ngecur transparenca për faturën e rindërtimit
  • Rindërtimi pas 1 viti: Më pak shtëpi se ç’u premtuan, më shumë bonuse qeraje
  • Buxheti i mistershëm dhe kaosi me kostot e rindërtimit
  • Premtimi për këndet e lojërave në Elbasan, nis ndryshimi pas artikullit të Faktoje
  • Verifikimi i premtimeve të kryebashkiakëve, në Torovicë nis zëvendësimi i shtyllave elektrike