• Afatet e shkelura njëri pas tjetrit dhe 120 familjet ende të pastreha në Bubq
  • Ministria e Shëndetësisë pranon shkeljen e afatit për ndërtimin e Spitalit të Laçit
  • Dezinformimi po rrit hezitimin ndaj vaksinimit kundër COVID-19
  • Fluturimet e ‘ndaluara’ në bussines class dhe biletat e ish-ministrit të Bujqësisë Çuçi
  • Shpenzimet për Dubain, përgjigje të cunguara dhe kontradiktore nga institucionet
  • Transparenca me dy standarde e Ministrisë së Financave në raportimin e fondeve të rindërtimit
  • Në muajin zgjedhor u disbursuan më shumë para për rindërtimin
  • Skadon afati i radhës, por spitali i Laçit nuk duket gjëkundi
  • Kufizimi i gazetarëve, Kuvendi shkakton revoltën e gazetarëve dhe ekspertëve të medias