• A do jenë gati në 2-vjetorin e tërmetit pallatet në Thumanë e Kavajë?
  • Vetëm gjysma e fondit të rindërtimit u realizua në vitin 2020, kompanitë përfituese “emra të njohur”
  • Ministria “e padepërtueshme” mbi faturën e rindërtimit edhe pas 4 muajsh
  • Ahmetaj: Gjysma e apartamenteve në Laç, gati në muajin mars
  • Si do të jetë ndarja e mandateve në parlamentin e ardhshëm
  • Basha: Votat e pavlefshme, dyfishi i diferencës mes palëve
  • Numërimi drejt fundit, konturohet rezultati për subjektin fitues
  • Pjesëmarrja në vitin 2021 më e lartë se 2017-a, por ende larg 2013-ës
  • Procesi i numërimit, parashikimi për ‘lodhjen’ e komisionerëve dhe surpriza e Tom Doshit