• Banorët në Kombinat jetojnë ende në pallatet që duhen shembur
  • Po rikthehet çmimi ‘zyrtar’ i abonesë, pasagjerët dhe operatorët e transportit urban të pakënaqur
  • Dita e parë e shkollës, trafik “kaotik” në Tiranë
  • Studimi i bashkisë për transportin publik nuk ka përfunduar, ende e paqartë se kur do shohim përmirësim të kushteve
  • Shtohet ritmi i lëvizjes së autobusëve të Unazës, por vijon abuzimi me masat anti-Covid