• Akuzat e SHBA për korrupsion ndaj Berishës, SPAK: Nuk kemi dijeni për këta persona
  • U premtua riparimi i rrugëve në fshatrat e Tiranës, por tërmeti dhe pandemia ‘ndryshuan’ radhën e prioriteteve
  • Përmbyllja e procesit të rindërtimit, si ndryshuan vazhdimisht afatet e qeverisë shqiptare
  • Sa real është premtimi për rritje me 150 % të pagës së policëve që punojnë jashtë vendbanimit
  • Portali unik qeveritar i rindërtimit, mungesë transparence dhe amulli informacionesh
  • “Fakto dhe ti”, ankesa e banores Ruse Haruni
  • “Fakto dhe ti”, ankesa e banorit Edmond Çata
  • Durrës/Vonesa e bonusit, qytetarët marrin kredi për të paguar qiranë e shtëpisë
  • Procesi i Rindërtimi/ Qytetarët ankohen në “Fakto dhe ti”