• Shembjet tek zona 5 maji nuk u pezulluan, juristët argumentojnë ku po gabon bashkia
  • Çuçi- Rritje deri në 150% të pagës nga janari 2022 për policët që punojnë larg vendbanimit
  • Veliaj: Vetëm 2 godina në UBT do të akomodojnë studentë, 6 të tjera do t’i kushtohen teknologjisë
  • Rindërtimi i lagjes “5 Maji” dhe premtimi i Veliajt që nuk përputhet me marrëveshjen për shpronësimet
  • Emiriana Sako: Nxënësit e shkollës “Pal Zefi” do mësojnë në kushte komode
  • Punonjësit e Policisë së burgjeve marrin shpërblimin e plotë për fundvitin
  • Deklaratat e ish kryeministrit Berisha për protestë paqësore në 8 janar
  • Dy vite pas tërmetit, asnjë shenjë nga rindërtimi i Pallatit të Kulturës në Shijak
  • Policët e burgjeve, rritje pagash apo lëmoshë?