• Arbana: 567 banesa individuale të përfunduara në Bashkinë Shijak
  • Veliaj: Fillimi i vitit të ri do na gjëje me punimet në bllokun “Abdyl Frashëri”
  • Rrugët rurale në Librazhd as po mirëmbahen e as po riparohen
  • Mungojnë shifrat zyrtare për mësuesit e prekur dhe që kanë humbur jetën nga Covid-19
  • U premtua furnizimi me 24 orë ujë në Hotolisht, por ujësjellësi është ende jo funksional
  • Në Korçë ka nisur vaksinimi, por edhe shtrimet në pavionin Covid
  • Mësimi online një dështim sipas komunitetit, MASR anulon publikimin e sondazheve
  • Kampusi i premtuar Universitar, ende në letër
  • Përfitimet nga karta e studentit, të papërfillshme