• Identifikimi elektronik dhe vëzhgimi me kamera, risitë për t’u verifikuar në zgjedhjet e 25 prillit
  • Bie premtimi zgjedhor për Rrugën e Arbërit, punimet sipas kontratës përfundojnë në prill 2022
  • Dy të pavërtetat e Veliajt në takimet elektorale
  • Bashkia Tiranë, nuk publikon vendimin për afishimin e materialeve propagandistike zgjedhore
  • Ndryshimi i koordinatorëve në MIE lë pa përgjigje kërkesat për informacion për “Rrugën e Arbërit”
  • MASR, asnjë të dhënë mbi efektivitetin e mësimit të kombinuar që nga shtatori 2020
  • Në hapjen e fushatës u shkelën masivisht masat anti-covid, por nuk u gjobit as gjysma e numrit të ndëshkuarve në 7-8 mars
  • Prej 20 marsit, dhjetra fshatra në bashkinë Fush-Arrëz të bllokuara nga dëbora
  • Manastirliu: Buxheti në Shëndetësi është rritur me 77 për qind