• Shijak/Institucionet shifra të ndryshme për numrin e pallateve që do të ndërtohen për të pastrehët
  • Banorët në Kombinat jetojnë ende në pallatet që duhen shembur
  • Deklarata e ministres Kushi për mësim pa turne, çorienton sërish prindërit
  • Veliaj: Në tetor të gjitha godinat e QS do t’i kemi në dispozicion
  • Po rikthehet çmimi ‘zyrtar’ i abonesë, pasagjerët dhe operatorët e transportit urban të pakënaqur
  • Gjirokastra, mësim pa turne dhe me orë të plota në kushtet e Covid-19, shkak emigracioni masiv
  • Dita e parë e shkollës, trafik “kaotik” në Tiranë
  • Shkollat në fshatrat e Elbasanit e nisin vitin shkollor pa ujë dhe me mjedise të amortizuara
  • Miliona lekë studime, në emër të Xhamisë së Kalasë së Prezës