• Dita e parë e shkollës, trafik “kaotik” në Tiranë
  • Shkollat në fshatrat e Elbasanit e nisin vitin shkollor pa ujë dhe me mjedise të amortizuara
  • Miliona lekë studime, në emër të Xhamisë së Kalasë së Prezës
  • Veliaj nuk premton më afate për kopshtin Zoologjik, por Bashkia Tiranë konfirmon muajin dhjetor
  • Studimi i bashkisë për transportin publik nuk ka përfunduar, ende e paqartë se kur do shohim përmirësim të kushteve
  • Rindërtimi dhe rikonstruksioni i shkollave të dëmtuara nga tërmeti nuk u përmbush as për vitin shkollor 2021-2022
  • Rindërtimi i spitalit të Laçit, në rekordin e projekteve të zvarritura
  • Shtohet ritmi i lëvizjes së autobusëve të Unazës, por vijon abuzimi me masat anti-Covid
  • Ministria e Kulturës dhe Instituti Kombëtar i Trashëgimisë Kulturore nuk bëjnë transparencë mbi 2 kontratat për Kalanë e Prezës