• Bullizimi dhe emigracioni, problematikat që raportojnë të rinjtë në Balldren
  • Rindërtimit i konvikteve të studentëve, asnjë gati për vitin e ri akademik
  • Rindërtimi i objekteve arsimore, listë e cunguar nga bashkia Tiranë
  • Nxënësit e shkollës “Karl Gega” në Balldren mësojnë si të dallojnë ‘fake-news’
  • 200 nxënës më pak se vjet, në Kukës po mbyllen shkollat në fshatra
  • Ekspertët e edukimit mediatik takojnë nxënësit e shkollës “Karl Gega” në Balldren
  • Shijaku/Viti shkollor nisi me shkolla të rindërtuara
  • Shkruani ankesën tuaj në “Fakto dhe ti”
  • Rindërtimi në Tiranë, vetëm 1/3 e objekteve arsimore të premtuara janë përfunduar