• Parlamenti miraton ‘antishpifjen’ me ‘ndryshimet kozmetike’
  • Kryeministri mbron ‘antishpifjen’ në Parlament
  • Gazetarët protestojnë me heshtje për projektligjin që ‘u mbyll’ gojën mediave online
  • #mosmaprekfjalën sot para Kuvendit
  • Një ditë para miratimit, “Paketa Anti-Shpifje” has në qëndresën e fortë të Këshillit të Europës
  • Petrit Vasili: Godina e Kardiologjisë është urdhëruar të mos zhvillojë aktivitete
  • Monika Kryemadhi: Shqipëria para dy vitesh më shumë eksportonte se importonte prodhime bujqësore
  • Rreth projektit “Fakte dhe mjedisi”
  • Fermerët e Myzeqesë në prag falimentimi