• Rreth projektit “Fakte dhe mjedisi”
  • Fermerët e Myzeqesë në prag falimentimi
  • Pas 1 viti, çfarë ndodh me 5 rrugët e premtuara nga FSHZH
  • “Fjala e lirë” nuk vret…
  • Ministrja e Arsimit Besa Shahini: Shkollat e përkohshme fillojnë më 9 dhjetor
  • Liria e shprehjes në rrezik nga projektligji kundër shpifjes
  • 6 muaj pas tërmetit, dhjetra banorë në Korçë pa banesë
  • Autoritetet shqiptare vijojnë me projektligjet shumë problematike të medias pavarësisht kundërshtimeve publike
  • Agron Shehaj: Janë me dhjetra tendera të fituar nga një konkurrent i vetëm