• Ende gërmadha në Durrës, Ahmetaj shkeli premtimin
  • Dy standardet e Spiropalit për “mbrojtjen e identitetit të viktimave”
  • Balla afate të njëpasnjëshme, por Gjykata Kushtetuese ende jo funksionale
  • Strehimi pas tërmetit, si u “tkurr” premtimi i 26 nëntorit nga kryeministri Rama
  • Banorët e prekur nga tërmeti në “Kombinat”, gjumë me turne në shtëpitë e dëmtuara
  • Rama, media dhe tërmeti
  • Si ka “evoluar” Rama për “Antishpifjen”
  • Avionët në qiell, Aeroporti i Vlorës ende në baltë