BallinaEdukimi mediatik në komunitetet lokale në ShqipëriA do të largohen të rinjtë nga Shqipëria kur të mbarojnë studimet?

A do të largohen të rinjtë nga Shqipëria kur të mbarojnë studimet?

Nxënësit e shkollës së mesme “Karl Gega” në Lezhë, kanë përgatitur një video ka na tregojnë qëndrimin e tyre mbi emigracionin. Gjatë muajit tetor dhe nëntor ekspertët e Faktojes kanë trajnuar 60 të rinj dhe mësues mbi dezinformimin dhe ‘fake news’.

Organizata Fact Checking Faktoje dhe ekipi i H.A.N.A, po zbatojnë projektin “Edukimi mediatik në komunitetet lokale në Shqipëri” në kuadër të PËRBALLJE: Përpjekje e shoqërisë civile për të konsoliduar lirinë e medias dhe për të luftuar dezinformimin dhe propagandën e urrejtjes në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi.

‘Ky botim u realizua me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e tij është përgjegjësia e vetme e organizatës Faktoje dhe jo domosdoshmërisht pasqyron opinionin e Bashkimit Europian.’

Të fundit

Më të lexuarat

spot_img