• Çfarë duhet të presim nga zgjerimi i Ballkanit të Hapur me Turqinë dhe shtetet përtej rajonit?
  • Rama, ende jo non-grata për “patronazhistët”
  • Shkolla Gjon Gjonaj në Kurbin, ende nuk ka përfunduar edhe pse kryebashkiakja premtoi rindërtimin brenda 2020
  • Asnjë rrezik nga kimioterapia dhe radioterapia për trajtimin e tumoreve
  • Faktoje vijon trajnimet për të drejtën e informimit në Tiranë
  • FBI nuk konfirmon prezencën e entiteteve ndërdimensionale
  • Protestat e pedagogëve dhe ndikimi i tyre tek studentët dhe procesi mësimor!
  • Gjuha e urrejtjes, fenomeni që po dëmton adoleshentët
  • Pezullimi i anëtarësimit të Serbisë nuk sjell luftë botërore