• Turizmi në Liqenin e Ohrit i goditur rëndë nga pandemia, pesimizëm për rimëkëmbje gjatë vitit 2021
  • Bylykbashi: Në javën zgjedhore në Bashkinë Durrës, u ndanë 89 herë më shumë para se 15 muajt e fundit për rindërtimin
  • ‘Bursa Shqiptare e Prodhimit Bujqësor’ premtim i pambajtur që nga 2016-a
  • Pavarësisht një ditë zgjedhore të qetë, KRIIK vëren problematika me përdorimin e  celularëve dhe votimin familjar
  • OSBE/ODIHR jep raportin pararak për votimin e 25 prillit
  • Elbasani, zona e nxehtë që e mbylli paqësisht votimin
  • Procesi i votimit mbyllet i qetë dhe pa incidente domethënëse
  • Kryetari i KQZ: Proces votimi i sigurtë, partitë të presin qetësisht rezultatin
  • Incident i dhunshëm në Vashtmi, në Maliq