• Ministria e Shëndetësisë mangësi në interpretimin e udhëzimeve të vetë institucionit
  • Gur gur bëhet… gurore; mali i Krujës dhe premtimet për të izoluar katastrofën mjedisore
  • Inceneratori i Fierit ndërtohet pa leje mjedisore, banorët çojnë çështjen në gjykatë
  • Inceneratori i Fierit PA leje mjedisore
  • Pesticidet e ndaluara nga shteti gjenden lehtësisht në treg
  • Peleshi: Ndalojmë pesticidet që dëmtojnë kolonitë e bletëve
  • Ministria e Brendshme nuk zbaton urdhrin e Lleshajt
  • Lleshaj: Do të heqim praktikën e dublimit të semaforëve me punonjës policie dhe postoblloqeve
  • Dikur 6, sot 1 pak e 2 shumë, shqiptarët ulin drastikisht lindjet; ekspertët shpjegojnë katastrofën që po vjen